Waterleidingen aanleggen, renoveren en onderhouden

Scroll

Alle soorten en maten waterleidingen

Al vanaf de oprichting in 1964 voeren wij dagelijks werkzaamheden uit aan het drinkwaternet. Schoon en hygiënisch werken is hierbij sindsdien het sleutelwoord. Zo is ons personeel geschoold volgens de instructie ‘hygiënisch werken met water’. Ook op het gebied van verschillende verbindingsmethoden met minimale overlast voor de bewoners zijn wij uw deskundige samenwerkingspartner. Dus kunnen wij onze expertise inzetten om u te ontzorgen op het gebied van engineering, realisatie en het onderhouden of renoveren van transportleidingen, distributieleidingen of aansluitleidingen? Neem dan nu contact op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen

Specialistische dienst: DMI

DMI (Dead Mains Insertion) is het saneren zonder noodwaterleiding. Simpel gezegd wordt er hierbij een onderbreking in een leidingnetwerk gemaakt waardoor niet de volledige waterleiding droog gelegd hoeft te worden, maar deze gefaseerd (sectie voor sectie) drukloos gezet wordt. Het voordeel is dat bewoners bij het saneren minder overlast ervaren doordat zij voor een kortere tijd zonder water komen te zitten. Omdat het graafwerk wordt geminimaliseerd is er minder milieuschade, verkeershinder en werkoverlast.

Bekijk referentieproject

Ook meewerken?

Wil jij ook meewerken aan een hygiënisch, schoon en betrouwbaar waterleidingnetwerk in Nederland? Bekijk dan nu wat wij van jou verwachten én wat wij jou voor opleidingen en arbeidsvoorwaarden te bieden hebben wanneer jij komt werken bij Van Voskuilen.

Werken bij Van Voskuilen

Bekijk ook eens onze andere expertises

Wij werken o.a. voor :