Dit is onze missie & visie

Scroll

Missie & visie

Onze missie (identiteit) is zelfstandig blijven als een SterkSociaal en Innovatief bedrijf gericht op de infratechniek van kabels en leidingen. Dit is bepalend voor onze bedrijfscultuur.

Onze visie (beeld van de organisatie in de toekomst) is om op basis van gelijkwaardige en duurzame relaties, samen met onze opdrachtgevers op zoek te gaan naar innovatieve concepten en toepassingen voor een duurzame maatschappij.

Onze pijlers

  • Stabilisatie: wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze opdrachtgevers en streven naar een gelijkwaardige en duurzame relatie om ons werkpakket te stabiliseren. Door hoge kwaliteit te leveren, bieden wij goede service in een veilige werkomgeving.
  • De mens centraal: Van Voskuilen is een hecht familiebedrijf met een historie van meer dan 50 jaar. Gedurende deze periode van groei heeft de mens altijd centraal gestaan en dit heeft ons gebracht tot het bedrijf wat wij nu zijn. Dit komt terug in onze slogan “door mensen, voor mensen”.
  • Duurzaamheid: staat borg voor continuïteit. Onze medewerkers, onze klanten en de samenleving spelen hierin een centrale rol.
  • Expansie: door sterk te anticiperen op toekomstige behoeftes ontwikkelen wij, samen met onze relaties, nieuwe producten- en dienstenpakketten voor onze branche.

Onze kernwaarden

In alle activiteiten en werkzaamheden en bezigheden staan onze opdrachtgevers en de eindgebruikers centraal.

 

Sterk

We begonnen in 1964 met niets en zijn uitgegroeid tot een krachtige, toonaangevende speler in de wereld van kabels en leidingen. Actief in heel Nederland. Wij leveren hoge kwaliteit, bieden een uitstekende service en werken op een veilige manier. Voor onze opdrachtgevers zijn we een proactieve en betrouwbare partner met wie het prettig samenwerken is. We streven naar gelijkwaardige en duurzame relaties om op deze manier ons werkpakket te stabiliseren. De continuïteit van het bedrijf vinden wij erg belangrijk. Als familiebedrijf koesteren we onze zelfstandigheid. Voor nu en in de toekomst. Daarmee bieden we onszelf, onze werknemers en onze ketenpartners zekerheid.

 

Sociaal

Meer dan 500 gepassioneerde, goed opgeleide en ambitieuze mensen vormen samen één krachtig team. Iedereen is belangrijk en iedereen krijgt de kans om zichzelf te ontwikkelen. Verschillen mogen in ons bedrijf, maar we zijn één familie. Dat betekent dat we zorg hebben voor elkaar en een ander respecteren. Discussies voeren we intern, naar buiten zijn we eenduidig.

 

Innovatief

We zijn niet de grootste, maar willen wel de beste zijn. Daarom zoeken wij voortdurend naar innovatieve en duurzame oplossingen. Wij staan ervoor open om, samen met onze relaties, nieuwe ontwikkelingen in onze branche te onderzoeken en met minimale risico’s onze werkzaamheden uit te breiden.

Lees ons verhaal

Wij werken o.a. voor :