Welkom bij Van Voskuilen

Scroll

Welkom in de wereld van leidingen en kabels. Daar waar we met een netwerk van mensen, structuur geven aan het netwerk van boven- en ondergrondse infra. Het aanleggen en onderhouden van connecties via gas-, water-, elektra- en telecomleidingen en kabels. Zo gaan wij sterk, sociaal en innovatief de toekomst tegemoet. U ook? Laten we dan eens persoonlijk kennismaken.

Kennismaken

Mensenwerk door mensen, voor mensen

Dit mensenwerk is direct verbonden met mens en werk. Van de vers getapte biertjes met vrienden in de kroeg tot aan de intercontinentale conference call met een leidinggevende. En van het knusse avondje series kijken op de bank, tot het familierecept dat al generaties lang voor goedgevulde tafels zorgt. Het faciliteren van die continue stroom aan positieve energie, dát is waar het bij ons om gaat. Kriskras door de samenleving, door, voor én tussen mensen.

Veilig. Vertrouwd. Vooruit.

Want hoe verschillend we ook zijn, één ding verbindt ons allemaal: iedereen heeft behoefte aan nut. Het is ons bestaansrecht. Wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen, van de goede buur tot aan de verre vriend kan aarden. Zich thuis en op het werk veilig voelt. Respect voor onze omgeving is dan essentieel. Respect voor mens én respect voor milieu. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan daarbij centraal.

Ons KVM beleid

Werkwijze Werkterreinen Diensten

Van binnenstad tot buitengebied en van woonwijk tot industrieterrein; wij voorzien er dag in, dag uit het nut van morgen. Dit doen wij op basis van onze expertises gas, water, elektra en data.

Bekijk projecten

Wij werken o.a. voor :