Elektrakabels aanleggen, renoveren en onderhouden

Scroll

Uw partner voor het aanleggen van elektrakabels

Het aanleggen en verwijderen van laagspanning (< 1 kV), middenspanning (≥ 1 en < 25 kV) en tussenspanning (≥ 25 en < 110 kV) elektrabels behoort al jarenlang tot onze expertises. Naast het aanleggen en verwijderen van deze kabels, hebben wij ook al volop ervaring met uiteenlopende montagewerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan montagewerkzaamheden aan laagspanningskabels van zowel spanningsloos als onderspanning en middenspanningmontage van zowel verbindingsmoffen als eindsluitingen middenspanning.

Bekijk projecten

Veiligheid voorop

Om veilig met elektra en spanningen te werken, leiden wij ons personeel op volgens de Bedrijfsvoering van Elektrische Installaties (BEI 2010), inclusief het bijbehorende branchesupplement. Daarnaast heeft iedere medewerker die werkzaam is met spanning een aanwijzing, waarmee de medewerker bevoegd is om aan het kabelnet te werken.

Alles over Veiligheid

Expertise uitgelicht: Openbare verlichtingsobjecten

Ook voor het plaatsen, onderhouden en verwijderen van openbare verlichtingsobjecten zij wij uw vakkundige samenwerkingspartner. Onze medewerkers hebben ruime kennis en ervaring met het plaatsen, onderhouden en verwijderen van:

  • Lichtmasten t/m 16 meter
  • Wandarmaturen in onder andere winkelstraten
  • Achterpad verlichting
  • Tunnelarmaturen
  • Overspanningen met armaturen
  • Verlichte reclameborden

Om de werkzaamheden in de openbare verlichting goed te realiseren, beschikken wij over diverse hoogwerkers en vrachtwagens met kranen. Op deze manier kunnen wij uiteenlopende lichtmasten plaatsen en aansluiten.

Ook meewerken?

Wil jij ook meewerken aan een professioneel, veilig en betrouwbaar elektranetwerk in Nederland? Bekijk dan nu wat wij van jou verwachten én wat wij jou voor opleidingen en arbeidsvoorwaarden te bieden hebben wanneer jij komt werken bij Van Voskuilen.

Werken bij Van Voskuilen

Bekijk ook eens onze andere expertises

Wij werken o.a. voor :