Storingsdienst

De gas-, elektirciteits- en waternetten in Nederland zijn zeer betrouwbaar. Toch kunnen er altijd calamiteiten optreden. Bent u als opdrachtgever op zoek naar ondersteuning voor uw storingsdienst, dan helpen wij u hier graag bij!

Onze storingsdienst samengesteld uit een aantal direct oproepbare ploegen. Zij beschikken over een calamiteitenwagen. Deze calamiteitenwagen is uitgerust met alle benodigde gereedschappen, hulpmiddelen, materialen voor het tijdelijk of definitief herstellen van storingen en materiaal voor het nemen van de noodzakelijke verkeersmaatregelen. Mocht u bij de calamiteit aanvulzand of graafmachines nodig hebben, dan kunnen wij hier ook voor zorgen.

Bent u op zoek naar een optimaal functionerende storingsdienst die 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaarstaat? Neem dan contact op met het hoofdkantoor van Van Voskuilen Woudenberg B.V. Wij geven u graag meer informatie over onze storingsdienst en de mogelijkheden hiervan voor uw organisatie.

Terug naar contactHoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hier en kijk of wij uw vraag direct kunnen beantwoorden. Heeft u andere vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten?
Mail ons of neem contact op met één van onze vestigingen.

Contactgegevens Veelgestelde vragen Bekijk onze afgeronde projecten Gasregeltechniek.nl