Werken bij

Bij Van Voskuilen Woudenberg B.V. staat de mens centraal. Respect voor de ander en jezelf is een van de belangrijkste kernwaarden binnen onze organisatie. Wil jij jouw talenten en kwaliteiten optimaal benutten? Kom dan werken bij Van Voskuilen Woudenberg B.V.! Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om hun talenten en kwaliteiten goed te ontwikkelen, en dit alles op een manier die bij jou past.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben je benieuwd of we op dit moment een interessante vacature voor je hebben?

Vacatures

INTERESSE OM BIJ ONS TE KOMEN WERKEN?

  Klik hier voor een overzicht van onze vacatures Meer informatie »

Sollicitatieprocedure

Wil jij graag in aanmerking komen voor een van onze vacatures? Mail dan jouw sollicitatiebrief met cv en een duidelijke motivatie naar  personeelszaken@voskuilen.nl. Per post kun je jouw sollicitatiebrief sturen naar:

Van Voskuilen Woudenberg B.V.
Afdeling HR
Postbus 21
3930 EA Woudenberg

Zodra we jouw sollicitatiebrief hebben ontvangen, nemen we hem in behandeling. Je krijgt uiterlijk twee weken na ontvangst bericht van ons.  Neem voor meer informatie contact op met de afdeling HR, op telefoonnummer 033 285 99 50.

Open sollicitatie

Heb je geen passende vacature gevonden, maar wil je wel graag werken bij Van Voskuilen Woudenberg B.V.? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wij besteden aandacht aan elke sollicitatie die we ontvangen. Mocht er op (korte) termijn een vacature zijn die past bij jouw profiel, dan nemen we contact met je op. 

Geef in je open sollicitatie duidelijk aan voor wat voor soort functie(s) je belangstelling hebt. Naast je naam, adres, telefoonnummer en/of mailadres, zien we in je cv ook graag terug welke opleidingen je hebt gevolgd en wat voor werkervaring je hebt.

Onze medewerkers

Het bedrijf besteed veel aandacht aan zijn oud-werknemers. Om het jaar organiseren zij bijvoorbeeld een gezellige ‘Vutters-dag’. Op deze dag ziet iedereen elkaar weer even en laat Van Voskuilen Woudenberg B.V. zien wat zij nu doen en hoe het gaat. Die extra aandacht voor oud-werknemers vind ik bijzonder. Dit is echt typerend voor het sociale karakter van Van Voskuilen Woudenberg B.V.”

 • Wim Bennink

  "Veiligheid is hierbij het belangrijkste aspect"

  Wim Bennink, KAM-medewerker

  “Binnen Van Voskuilen hebben we een aantal ondersteunende afdelingen, één daarvan is het Bedrijfsbureau. Deze afdeling zet het beleid uit op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid (KAM). Ik hou me bezig met deze...

  Lees verder »

 • Tom Niewold

  "Bij van Voskuilen krijg je die kans"

  Tom Niewold, Assistent uitvoerder

  Mijn naam is Tom Niewold en ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Lisse waar ik nu nog steeds woon. Na mijn afgeronde studie HBO Technische Bedrijfskunde ben ik via een traineeship terecht gekomen bij van Voskuilen als assistent...

  Lees verder »

 • Wim Hooijer

  "Van Voskuilen is een sociaal bedrijf: je bent hier geen nummer"

  Wim Hooijer, Monteur Gas/Water

  "Dit jaar ben ik 20 jaar in dienst bij van Voskuilen Woudenberg b.v. Ik werk al zes jaar als monteur gas/water  in het rayon Zoeterwoude en ik werk vooral aan hoofdleidingen gas. Wat kenmerkend is voor mijn functie is de vrijheid, je...

  Lees verder »

 • Ray Krol

  "Ik ben blij dat ik deze carrièrestap heb gemaakt"

  Ray Krol, Monteur Gas/Water

  “Mijn werkgebied is Apeldoorn en omstreken. Ik werk als monteur gas/water in een ploeg met een grondwerker en een kraanmachinist. Hiervoor was ik loodgieter, maar het werken in de buitenlucht trok mij veel meer. Via uitzendbureau Weller...

  Lees verder »

 • Frans van de Vendel

  "Wat we maken, kan je wel kunstwerk noemen"

  Frans van de Vendel, Middenspanningsmonteur

  Na 20 jaar ervaring als middenspanningsmonteur lijkt het werk wel een kunstje. Maar je mag nooit vergeten dat je werkt met stroom, dus moet je altijd je aandacht bij het werk houden. Eigenlijk is het net autorijden. Wat we maken, kan je wel...

  Lees verder »

 • Mohamed Abdi

  "Als er een bedrijf is waar ik me thuis voel, is het firma Van Voskuilen wel"

  Mohamed Abdi, Leerling monteur elektra

  Mijn naam is Mohamed Abdi en ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren in Somalië en ik ben nu 16 jaar in Nederland. Ik heb de opleiding elektrotechniek sterkstroom installatie niv. 3 gedaan. Nadat ik mijn mbo niv. 3 diploma had behaald, heb ik 2...

  Lees verder »

Opleidingen & Leertrajecten

BEDRIJFSSCHOOL VAN VOSKUILEN WOUDENBERG B.V.

Van Voskuilen Woudenberg B.V. beschikt over een eigen bedrijfsschool.  Deze bedrijfsschool is gerealiseerd in samenwerking met Het Deltion College. Doordat het opleidingsaanbod binnen ons vakgebied erg klein is en praktijkgericht opleiden juist van groot belang is, kiest Van Voskuilen Woudenberg B.V. voor deze opzet.

Het Deltion College heeft goede, praktijkgerichte, digitale lesstof voor de opleidingen  ‘Monteur Infra - Gas/Water’ en ‘Monteur Infra – Elektra/Data’. Wanneer je start met één van deze opleidingen, krijg je een laptop tot je beschikking. Je kunt dan direct starten met het bestuderen van de lesstof. In de digitale lesstof staat ook duidelijk aangegeven wat er van je verwacht wordt. Om jou te ondersteunen, kijken de docent en leermeester over je schouder mee.

Je krijgt wekelijks een dag les in onze eigen cursusruimte. Een docent van Het Deltion College verzorgt deze les. De docenten hebben een arbeidsverleden binnen onze branche en spreken dus vanuit hun praktijkervaring. De overige vier dagen ga je aan de slag en pas je de theorie toe in de praktijk. Je krijgt een praktijkbegeleider toegewezen die je de kneepjes van het vak leert, dit is een ervaren monteur. De totale duur van deze praktijkgerichte opleiding is gemiddeld  twee jaar.

De voordelen van deze opleiding voor jou zijn: 

 • Je krijgt betaald tijdens je opleiding. Ook de opleidingsdag zelf krijg je bij ons doorbetaald! 
 • Doordat je de theorie direct toepast in de praktijk, leer je erg veel.
 • Na het behalen van je diploma, krijg je een dienstverband aangeboden binnen ons bedrijf.

STAGES EN AFSTUDEEROPDRACHTEN

Ben je student en wil je de door jouw geleerde theorie in de praktijk brengen? Van Voskuilen Woudenberg B.V. geeft jou de mogelijkheid om stage te lopen of een afstudeeropdracht uit te voeren. Studenten met een civieltechnische, administratieve of managementopleiding, zowel op mbo- als hbo-niveau, zijn bij ons van harte welkom.

Binnen ons bedrijf werk je aan jouw stage- of afstudeeropdracht. Heb je vragen of loop je tegen zaken aan waarbij je hulp nodig hebt. Onze ervaren, deskundige en plezierige collega’s helpen jou graag verder! Wellicht is een stage of afstudeeropdracht bij Van Voskuilen Woudenberg B.V. voor jou de start van een uitdagende carrière in de infratechniek.

Geïnteresseerd?

Zowel op ons hoofdkantoor in Woudenberg als op onze rayonkantoren hebben wij mogelijkheden voor stageplekken en afstudeeropdrachten. Wil jij hiervoor graag in aanmerking komen? Stuur een mail naar: personeelszaken@voskuilen.nl. Wij nemen binnen twee weken contact met je op.

Samenwerking met derden

Voor ons volledige werkgebied zoeken wij constant gecertificeerd montagepersoneel op het gebied van gas, water en elektra. Wij gaan dan ook graag samenwerkingsverbanden aan met verschillende partijen. Denk hierbij aan andere aannemers of zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers).

Omdat veiligheid en kwaliteit bij ons voorop staan, moet het montagepersoneel in het bezit zijn van vakdiploma’s en een geldig VCA-diploma Basisveiligheid. Daarnaast moeten partijen waarmee wij samenwerken VCA-gecertificeerd zijn.

Wilt u graag een samenwerkingsverband met ons aangaan? Neem dan contact op met ons Bedrijfsbureau, op telefoonnummer 033 285 99 50. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden en over de voorwaarden waaraan u moet voldoen als samenwerkingspartner van Van Voskuilen Woudenberg B.V.

Arbeidsvoorwaarden

Naast de regelingen vanuit de CAO voor de Metaalbewerkingsbedrijven (Klein Metaal) biedt Van Voskuilen Woudenberg b.v. jou nog enkele extra goede arbeidsvoorwaarden.

Denk hierbij aan:

 • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Ben je benieuwd naar de specifieke opleidingen en leertrajecten? Klik dan hier voor meer informatie;
 • Als zelfstandig monteur krijg je de beschikking over een volledig ingerichte bedrijfsbus;
 • Benodigde gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en werkkleding. Al deze zaken ontvang je gratis;
 • 100% doorbetalen van jouw salaris in het geval van ziekte (gedurende maximaal twee jaar) en wanneer er niet gewerkt kan worden door bijvoorbeeld een vorstperiode.

Zodra wij een sollicitatiegesprek met jou aangaan, informeren wij je natuurlijk uitgebreid over onze arbeidsvoorwaarden.Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hier en kijk of wij uw vraag direct kunnen beantwoorden. Heeft u andere vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten?
Mail ons of neem contact op met één van onze vestigingen.

Contactgegevens Veelgestelde vragen Bekijk onze afgeronde projecten Gasregeltechniek.nl