Van Voskuilen Infratechniek verduurzaamt door inzet van een elektrische lier

Scroll

Het in gebruik nemen van onze nieuwe elektrische graafmachine is het meest recente praktijkvoorbeeld van de toekomstbewuste ontwikkelingen bij Van Voskuilen Groep. Deze groene graafmachine stelt onze collega’s in staat om 100% elektrisch te graven tijdens de aanleg en het onderhoud van leidingen, kabels en overige soorten ondergrondse infrastructuur in heel Nederland.

 

 

Elektrisch een kabel trekken in de praktijk
Steeds vaker wordt integraal vanuit onze opdrachtgever gevraagd om mee te denken in duurzame oplossingen. Bekijk in onderstaande video hoe onze collega’s al vanuit de ontwerp- en onderzoeksfase strategisch mee hebben kunnen denken om de specifieke duurzame doelstellingen te behalen. Een stikstofreductie i.v.m. het naastgelegen natuurgebied.

Samenwerken aan een duurzame infra-wereld
Innovatieve machines, duurzame toepassingen en vooruitstrevende technieken inzetten voor een groenere wereld, dat is waar Van Voskuilen Infratechniek voor staat. Én in samenwerking met opdrachtgevers en ketenpartners voor gaat! Ook samenwerken aan een duurzame infra-wereld? Neem dan nu contact met ons op om uw project of uitdaging persoonlijk te bespreken.
Contact

Terug naar overzicht

Wij werken o.a. voor :