Wim Bennink

Wim Bennink

"Veiligheid is hierbij het belangrijkste aspect"

Wim Bennink, KAM-medewerker

“Binnen Van Voskuilen hebben we een aantal ondersteunende afdelingen, één daarvan is het Bedrijfsbureau. Deze afdeling zet het beleid uit op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid (KAM). Ik hou me bezig met deze zaken. Deze functie heb ik niet van de ene op de andere dag gekregen. Eerst heb ik een aantal jaren als assistent uitvoerder meegelopen om later door te groeien tot KAM-coördinator. Om goed door te groeien, heb ik de nodige opleidingen gevolgd en moest ik de juiste praktijkervaring verwerven. Juist die combinatie van de theorie vanuit de verschillende opleidingen en de praktische ervaring, geven me nu een uitstekende basis om de functie van KAM-coördinator goed te vervullen.

In deze functie kan ik een mooie mix van theoretische en praktische inzichten goed vertalen naar bedrijfsspecifieke aandachtspunten voor ons bedrijf. Het doel hierbij is om de KAM-zaken te optimaliseren en hierbij de werkbaarheid goed in het oog te houden. Veiligheid is hierbij het belangrijkste aspect. Door middel van bijvoorbeeld toolboxen maken we alle medewerkers bewust van hun gedrag en op welke manier zij veilig kunnen en moeten werken.”

« Terug naar het overzicht


Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hier en kijk of wij uw vraag direct kunnen beantwoorden. Heeft u andere vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten?
Mail ons of neem contact op met één van onze vestigingen.

Contactgegevens Veelgestelde vragen Bekijk onze afgeronde projecten Gasregeltechniek.nl