Tom Niewold

Tom Niewold

"Bij van Voskuilen krijg je die kans"

Tom Niewold, Assistent uitvoerder

Mijn naam is Tom Niewold en ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Lisse waar ik nu nog steeds woon. Na mijn afgeronde studie HBO Technische Bedrijfskunde ben ik via een traineeship terecht gekomen bij van Voskuilen als assistent uitvoerder. In Februari 2012 ben ik begonnen op de vestiging Noordwijk en tegenwoordig gestationeerd op de vestiging Zoeterwoude.

Mijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op de dienstleidingen in het gebied Bollenstreek. Als beginnend uitvoerder ben ik in eerste instantie geplaatst bij een uitvoerder om ondersteuning te bieden en het vak te leren.  Bij van Voskuilen krijg je de kans om je kennis uit te breiden doormiddel van de vakgerichte opleidingen Gas, Water en Elektra.  In mijn geval respectievelijk Middelbare Gastechniek, Uitvoerder Water en Middelbare Elektriciteitsdistributietechniek. 

Nu richt ik mij voornamelijk op het saneren van dienstleidingen gas en elektra. In de toekomst hoop ik mijn kennis te verbreden op het gebied van hoofdleiding. Bij van Voskuilen wordt je “vrij” gelaten en vrij snel in het diepen gegooid. Een uitgelezen kans om te ontwikkelen.

Voor begeleiding en/of vragen kun je wel altijd terecht bij de ervaren uitvoerders en niet te vergeten de monteurs! Ondanks dat ik nog maar drie jaar werkzaam ben bij de firma, zie ik dat er veel ontwikkelingen zijn.
Vooral de veranderingen op het gebied van automatisering maakt het werken flexibeler en efficiënter. Neem alleen al het gebruik van de laptop en de tablet. De digitale monteur is hier een groot voorbeeld van.
Het delen van documenten op de tablet en goede archivering van de werkzaamheden levert op den duur veel op.

Ook de organisatie is bezig met ontwikkeling, waarbij iedereen zichzelf leert kennen en vooral ook de mensen om zich heen leert kennen.
Dit in de vorm van een tweejarig durende MD-traject. Het streven naar een “win-win situatie”.

De sterke vaardigheden van individuele mensen komen nog meer naar voren en worden gecombineerd met de vaardigheden van collega’s.

« Terug naar het overzicht


Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hier en kijk of wij uw vraag direct kunnen beantwoorden. Heeft u andere vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten?
Mail ons of neem contact op met één van onze vestigingen.

Contactgegevens Veelgestelde vragen Bekijk onze afgeronde projecten Gasregeltechniek.nl