Ray Krol

Ray Krol

"Ik ben blij dat ik deze carrièrestap heb gemaakt"

Ray Krol, Monteur Gas/Water

“Mijn werkgebied is Apeldoorn en omstreken. Ik werk als monteur gas/water in een ploeg met een grondwerker en een kraanmachinist. Hiervoor was ik loodgieter, maar het werken in de buitenlucht trok mij veel meer. Via uitzendbureau Weller Personeelsdiensten, met wie Van Voskuilen een goede band heeft, kreeg ik de kans om de opleiding Monteur Infra Gas/Water te volgen. Na driekwart jaar trad ik in dienst bij Van Voskuilen.

De opleiding die ik heb gevolgd, 1e monteur gas/water, werd verzorgd door het Deltion College. Elke week kwam een leraar naar Woudenberg om mij en de andere leerlingen de theorie te leren en vervolgens pasten wij dit weer toe in de praktijk. We voerden in de praktijk bepaalde opdrachten uit en maakten hier foto’s van. Dit alles verwerkten we in het digitale werkboek. Dit werkte erg prettig en ik leerde hier veel van. Dat de leraar een man was uit onze praktijk, vond ik een groot voordeel.  Ik ben blij dat ik deze carrièrestap heb gemaakt!”

(Ray heeft inmiddels - mei 2015 - zijn diploma 1e Monteur Gas/Water/Warmte - niveau 3 - behaald en werkt al enige tijd als zelfstandig monteur)

« Terug naar het overzicht


Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hier en kijk of wij uw vraag direct kunnen beantwoorden. Heeft u andere vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten?
Mail ons of neem contact op met één van onze vestigingen.

Contactgegevens Veelgestelde vragen Bekijk onze afgeronde projecten Gasregeltechniek.nl