Mohamed Abdi

Mohamed Abdi

"Als er een bedrijf is waar ik me thuis voel, is het firma Van Voskuilen wel"

Mohamed Abdi, Leerling monteur elektra

Mijn naam is Mohamed Abdi en ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren in Somalië en ik ben nu 16 jaar in Nederland. Ik heb de opleiding elektrotechniek sterkstroom installatie niv. 3 gedaan. Nadat ik mijn mbo niv. 3 diploma had behaald, heb ik 2 jaar als installateur gewerkt. Na 2 jaar begon de crisis in de bouw, waardoor ik mijn baan verloor. '

Op 14 oktober 2014 kwam ik in aanraking met de firma Van Voskuilen. Ik was benaderd via werk.nl door een uitzendbureau genaamd Weller met wie Van Voskuilen een goede band heeft. Ik kreeg de kans om ander half jaar bij Van Voskuilen te werken en daarna een opleiding te gaan volgen.

Mijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op de dienstleidingen in het gebied Bollenstreek. Als leerling  ga ik met een ervaren monteur mee om het vak te leren. Bij de firma van Voskuilen krijg je de kans om je kennis uit te breiden door middel van de vakgerichte opleidingen zoals monteur Gas-, Water of monteur Elektra. En in mijn geval monteur Elektra.

De opleiding die ik nu volg wordt verzorgd door Deltion College. Elke week komt een leraar naar Zoeterwoude om mij en de andere leerlingen de theorie te leren. Om de week krijgen we praktijkles in Woudenberg. We voeren in de praktijk bepaalde opdrachten uit die vervolgens ook uitgevoerd worden op het werk. Deze methode werkt echt onwijs goed en je leert hier ook heel veel van. Je leert namelijk alles wat je ook in praktijk kan toepassen. Op het moment dat je zelf op pad gaat, hoef je niet bang te zijn dat je bepaalde werkzaamheden niet kan verrichten vanwege gebrek aan kennis, want die kennis heb je al meegekregen van de praktijklessen.

Als er een bedrijf is waar je veel van kan leren, waar je je thuis voelt, waar respect centraal staat en waar je geen nummer bent maar een gewaardeerde collega, dan zit je bij de firma Van Voskuilen goed. Ik zit er nu bijna 2 jaar en ik ga nog steeds met plezier naar mijn werk.

 

« Terug naar het overzicht


Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hier en kijk of wij uw vraag direct kunnen beantwoorden. Heeft u andere vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten?
Mail ons of neem contact op met één van onze vestigingen.

Contactgegevens Veelgestelde vragen Bekijk onze afgeronde projecten Gasregeltechniek.nl