Frans van de Vendel

Frans van de Vendel

"Wat we maken, kan je wel kunstwerk noemen"

Frans van de Vendel, Middenspanningsmonteur

Na 20 jaar ervaring als middenspanningsmonteur lijkt het werk wel een kunstje. Maar je mag nooit vergeten dat je werkt met stroom, dus moet je altijd je aandacht bij het werk houden. Eigenlijk is het net autorijden. Wat we maken, kan je wel kunstwerk noemen. Een hele wijk of bedrijventerrein voorzien van elektra, zodat iedereen kan wonen en werken, geeft een goed gevoel. Zonder stroom staat de hele wereld stil.

Toen ik begon bij Van Voskuilen was het werkgebied niet zo groot als nu. Ook de opdrachtgevers waren anders, nu zijn ze veel commerciëler geworden. Hierdoor merk je wel dat je niet alles meer meekrijgt over wat er speelt. Volgens mij is dat bij andere bedrijven net zo.

Bij van Voskuilen kan je groeien van grondwerker tot zelfs hoofduitvoerder. De kennis uit de praktijk wordt hierdoor meegenomen en een uitvoerder begrijpt hierdoor wat er bij de monteurs speelt. Dit geeft ook vertrouwen in je uitvoerder.

Naast de interne groeimogelijkheden is het ook fijn dat je mee mag denken over bijvoorbeeld  verbetering. Neem de inrichting van de bedrijfsbus. Elke monteur heeft zijn eigen manier van werken en dit heeft invloed op de inrichting van de bus.

« Terug naar het overzicht


Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hier en kijk of wij uw vraag direct kunnen beantwoorden. Heeft u andere vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten?
Mail ons of neem contact op met één van onze vestigingen.

Contactgegevens Veelgestelde vragen Bekijk onze afgeronde projecten Gasregeltechniek.nl