Bert Wien

 • Bert Wien
  Ede en omgeving

  Werkzaam
  1984 – 1992

  In 1984 ben ik bij Van Voskuilen gekomen als grondwerker en doorgegroeid naar hulpfitter. In deze tijd waren vakdiploma’s nog niet noodzakelijk. Een handige vent met twee rechterhanden, dat was wat ze zochten. In de tijd dat ik werkzaam ben geweest bij de firma Van Voskuilen verrichtte ik voornamelijk werkzaamheden voor het nutsbedrijf op de Veluwe. Diverse transportleidingen water, hogedruk gasleidingen en dienstleidingen gas/water heb ik helpen aanleggen. Mijn eerste klus was het helpen aanleggen van een hogedruk gasleiding in Goenekan met “Lange Bart” en Marius Werner. Daarna heb ik nog, samen met o.a. Henk van de Zandschulp, hogedruk gas- en warmteleidingen aangelegd op een kazerne in Nijmegen.

  Met Toon Ditewig heb ik een tijd in de ‘lekkendienst’ gezeten. Wat ik me nog goed kan herinneren, zijn de diverse lekken aan een waterleiding bij een papierfabriek in Renkum. Naast de ‘lekkendienst’ heb ik samen met Toon diverse gasregelstations geplaatst met bijbehorend leidingwerk en afsluiterschema’s. Samenwerken was ook toen al belangrijk. Hierdoor heb ik naast Toon Diteweg, ook Cees Gijsbertse, Roef van den Brandhof en Henk van de Zandschulp leren kennen. Met al deze oud- collega’s heb ik nog altijd goed contact.

  Helaas ben ik door ziekte in de WAO beland, maar mijn relatie met Van Voskuilen is hierdoor niet gestopt. Met Pasen bezorgen zij nog elk jaar een bloemetje en eieren bij mij. Ook met Kerst word ik na al die jaren nog steeds niet vergeten. Maar het mooiste wat Van Voskuilen organiseert voor haar oud-werknemers, is de seniorendag. Hierbij krijgen de gepensioneerden, oud-werknemers en hun partners een gezellige middag met elkaar aangeboden. Ik heb altijd met plezier bij van Voskuilen gewerkt en ik vind het geweldig dat er nog steeds aan mij gedacht wordt!
   

« Terug naar het overzicht


Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hier en kijk of wij uw vraag direct kunnen beantwoorden. Heeft u andere vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten?
Mail ons of neem contact op met één van onze vestigingen.

Contactgegevens Veelgestelde vragen Bekijk onze afgeronde projecten Gasregeltechniek.nl